Kamratstöd

fr 20.12 kl. 13.00

Sockenstugan

Kamratstödsgrupp för personer drabbade av stroke, ms eller liknande sjukdomar samt deras stödpersoner.

I kamratstödsgruppen träffar vi andra i liknande livssituation.

Vi delar med oss av våra erfarenheter och stödjer varandra. Genom att dela med oss kan vi hjälpa varandra.

Vi har det trevligt tillsammans på våra träffar. Vi dricker kaffe/te och äter något smått och gott till.

I dag har vi julfest med julgröt.

Samarbete mellan Malax, Petalax och Bergö församlingar samt Träffpunkten r.f.

diakon Anne Bjurbäck, 050-338 1059
verksamhetsledare Träffpunkten, Anette Engsbo, 050-382 7830

on 29.1 kl. 11.00

Träffpunkten i Sockenstugan

I Malax ordnas Träffpunkten i Sockenstugan varje onsdag kl 11-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

Onsdagarnas kursprogram:
kl 11-12 Dagens program
kl 12-13 Matpaus
kl 13-14 Programmet fortsätter
to 30.1 kl. 13.00

Övermalax församlingshem

Symöte i församlingshemmet

Syföreningar har en lång tradition i vår kyrka. Genom alla tider har kvinnor samlats för att handarbeta men också tala tro och dela liv. Genom händers arbete har vår värld förändrats till det bättre. Insamlade medel har nått till världens alla hörn. De har samlat in pengar och genom åren varit skillnaden mellan liv och död för tusentals människor på utsatta platser i vår värld.

Kom och var med i en gemenskap som förändrar världen både den lilla och den stora. Det finns två syföreningar i vår församling, en i kyrkhemmet i Yttermalax och en i församlingshemmet i Övermalax.

Två missionssyföreningsgrupper träffas troget och regelbundet, tisdagar kl 13-15 i Kyrkhemmet i Yttermalax och torsdagar kl 13-15 i Församlingshemmet i Övermalax.

Det är betydelsefullt, både för kropp och själ, att regelbundet komma samman med andra till dessa "vardagsgudstjänster".
fr 31.1 kl. 13.00

Kamratstödsgruppen

Kamratstöd där vi träffar andra i liknande livssituation.