Julafton tillsammans

ti 24.12 kl. 12.00

Övermalax församlingshem

Julafton tillsammans

Julgröt, kaffe, program och nykter samvaro i samarbete med Träffpunkten. Både för vuxna och barn. Anmäl dig till Anne tfn 0503381059 senast 19.12. Varmt välkomna!

Malax församling

to 23.1 kl. 13.30

Annat utrymme

Andakt vid Westerhemmet

HERRENS VÄLSIGNELSE. Herren välsigne er och bevare er. Herren låte sitt ansikte lysa över er och vare er nådig. Herren vände sitt ansikte till er och give er frid. I Faderns, Sonens och den heliga Andens namn. Amen. (4. Mos. 6:24-26)

Gudstjänst i KH. Predikant Mikael Bomström SRK. Kyrkkaffe.

Jesus väcker tro

Jesu offentliga verksamhet har börjat. Genom att undervisa och bota sjuka uppenbarade Jesus sin gudomliga härlighet. Han gjorde under, och många kunde vittna om hans makt. Därför väcktes både judar och hedningar till tro på honom som hjälpare och frälsare. I tron har en kristen människa en fast grund för sitt liv. Denna söndag kan kallas trons söndag.