Julbön i kyrkan

ti 24.12 kl. 15.00 - kl. 16.00

Julbön i kyrkan Malax kyrka

Löftena uppfylls

På julaftonen står vi vid tröskeln till uppfyllelsen av profeternas löften. Julaftonens tema är längtan efter frälsningen och löftet om Frälsaren.

Nora Väglund med vänner medverkar.

Liturg: Kristian Norrback
Kantor: Katri Lax

to 20.2 kl. 14.00

Gudstjänst kl 10 i kyrkhemmet. Kyrkkaffe.

Guds kärleks offerväg

Begynnelseorden Esto mihi (Var mig) i den gamla antifonen Ps. 31:3 har gett oss det latinska namnet på denna söndag.

Jesu offentliga verksamhet når en vändpunkt. Nu börjar vandringen mot Jerusalem där lidande och död väntar honom. Men på denna väg förhärligas Sonen. Den gudomliga kärleken segrar när den utger sig ända till döden. Våra ögon måste öppnas så att vi inser att Jesus lider för oss och för hela världen. Frälsaren frågar också oss om vi är beredda att ställa oss till hans förfogande.
to 27.2 kl. 14.00