Julbön i kyrkan

ti 24.12 kl. 15.00 - kl. 16.00

Julbön i kyrkan Malax kyrka

Löftena uppfylls

På julaftonen står vi vid tröskeln till uppfyllelsen av profeternas löften. Julaftonens tema är längtan efter frälsningen och löftet om Frälsaren.

Liturg: Kristian Norrback
Kantor: Katri Lax

Gudstjänst i kyrkan.

Din konung kommer i härlighet

I den evangeliska kristenheten är denna söndags tema Kristi återkomst i härlighet vid tidens slut. Detta uttrycks också i den gamla benämningen Adventus glorificationis (förhärligandets advent). Församlingen skall tålmodigt invänta Kristi ankomst och den utlovade frälsningen. Mitt i nöden och skulden har församlingen fått löftet om frälsningens tid. Löftet fyller oss med glädje och hopp.

Annat utrymme

Gudstjänst med De Vackraste Julsångerna i Norrback bystuga.

Din konung kommer i härlighet

Westerhemmet, Stampvägen 2, 66100 Malax

Andakt vid Westerhemmet

Andakten hålls turvis av Malax, Petalax och Bergö församlingar. En gång per månad hålls andakten med nattvard.