Babykyrka i kyrkan. Vi tömmer dopträdet. Kyrkkaffe.

Babykyrka i kyrkan. Vi tömmer dopträdet. Kyrkkaffe. Malax kyrka

Dopets gåva

Denna söndag handlar om Jesu dop, trettondagens gammalkyrkliga tema. Från Jesu dop vidgas infallsvinkeln också till det kristna dopet, som är ett tecken på Guds nåd. Alla nytestamentliga texter denna söndag handlar om dopet och dess betydelse i en kristen människas liv. Jesu dop vid början av hans lidandesväg är grunden för vårt eget dop. I dopet förenas vi med Kristus och med varandra.

Alla som döpts 2019 inbjuds till kyrkan för att hämta sitt dophjärta.

Liturg: Tomi Tornberg
Kantor: Katri Lax
Barn- och famlijeledare Teija Flygar

on 13.11 kl. 13.00

Annat utrymme

Andakt vid Malax Åldringshem / Tallgården

Malax församling håller andakt en onsdag/månad kl. 13 vid Malax Åldringshemm / Tallgården.

Westerhemmet, Stampvägen 2, 66100 Malax

Andakt vid Westerhemmet

Andakten hålls turvis av Malax, Petalax och Bergö församlingar. En gång per månad hålls andakten med nattvard.