Minior, åk 1-3, i KH

on 29.1 kl. 15.30

Minior, åk 1-3, i KH Malax kyrkhem

Församlingens Minior verksamhet för elever i åk 1-3, i kyrkhemmet.

Genom rörelsesånger kombinerar vi sången/musiken med fysisk aktivitet och rör på oss med de förutsättningar som var och en har.

Programmet varierar med sång/musik, rörelselekar/-sånger, jomppaskoj och pyssel.

Kantor Katri Lax, 050-550 3452
Barn- och familjeledare Teija Flygar, 050-465 2904

Sockenstugan

Tvåspråkig söndagsskola i Sockenstugan.

I mera än 200 år har man hållit söndagsskola i vårt land. Söndagsskolan är barnens egen gudstjänst, som vill ge gemenskap, bibelberättelser, sång och bön.

Församlingen vill gärna hjälpa er med den andliga delen av ert barns fostran. Det kan vara av en trygghet för ert barn i framtiden, att han/hon har fått uppleva andakt och lärt sig be.

Vi hoppas att tillsammans kunna ge barnen det bästa och rusta dem för livet. Låt oss tillsammans bygga vidare på dopundervisningen.

Söndagsskolan är gratis. Alla barn är hjärtligt välkomna med!
må 18.11 kl. 9.00

Övermalax församlingshem

Dagklubben

Har Ert barn kommit i den åldern att det gärna vill ha lite extra sysselsättning och vara tillsammans med jämnåriga?
Församlingen har Dagklubb för 3-5 -åringar i Församlingshemmet i Övermalax.
Vi träffas två dagar i veckan, måndagar och torsdagar kl 9-12.

Till Dagklubben, som startar i augusti och följer skolterminerna, kan du anmäla ditt barn per telefon till barnledaren eller kansliet. För medlemmar i Malax församling kostar det ingenting att gå i dagklubben.

Med klubbens verksamhet vill vi ge barnen möjlighet att få höra om Gud och Jesus och det kristna budskapet genom berättelser, lek och sång. Vi ger också barnen sysselsättning som lämpar sig för dess ålder och möjlighet att vidga sitt kunskaps- och erfarenhetsområde i allmänhet, t.ex. genom upplevelser i naturen, kunskap om årstiderna m.m. Barnen lär sig också att fungera i grupp och att ta hänsyn till varandra.

Vi eftersträvar även att vara fysiskt aktiva i samband med våra inne- och utelekar. Vi tränar motoriska färdigheter, övar barnens fin- och grovmotorik i olika sammanhang, t.ex vid sång- och rörelsestunder, pysselaktiviteter o.s.v.
må 18.11 kl. 10.00

Övermalax församlingshem

Familjecafé i FH

Folkhälsans familjecafé, kl 10-12 i Församlingshemmet i Övermalax.
Arr: Folkhälsan i Malax.

Ledare: Patricia Östman, 050-4961523