Öppen familjeklubb med sopplunch i FH

ti 21.4 kl. 09.00

Öppen familjeklubb med sopplunch i FH Övermalax församlingshem

Församlingens Öppna familjeklubb är en föräldra och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax.

Anmälan till lunch behövs. Soppa serveras mellan kl 11-12 till en kostnad av 2 euro/familj/person.

Programmet på träffarna består av sång och rytmik, fri samvaro för föräldrar och barn samt åldersmässigt anpassad sysselsättning såsom att rita, bygga pussel mm.

Barnledare Michaela Häggman, 050-441 8292
Barn- och familjeledare Teija Flygar, 050-465 2904

on 13.11 kl. 15.30

Minior, åk 1-3, i KH

Församlingens Minior verksamhet för elever i åk 1-3, i kyrkhemmet.

Genom rörelsesånger kombinerar vi sången/musiken med fysisk aktivitet och rör på oss med de förutsättningar som var och en har.

Programmet varierar med sång/musik, rörelselekar/-sånger, jomppaskoj och pyssel.
on 13.11 kl. 18.00

Annat utrymme

Kompisskolan i Övermalax skola

Församlingens Kompisskola för barn födda år 2014 och 2015, i Övermalax skola, onsdagar kl 18-19.

Ta med vattenflaska, bekväma kläder och innetossor!

Inom barnverksamheten tar vi tillvara rörelseglädjen, leken och skapandet. Vi rör på oss med de förutsättningar var och en har.
to 14.11 kl. 9.00

Övermalax församlingshem

Dagklubben

Har Ert barn kommit i den åldern att det gärna vill ha lite extra sysselsättning och vara tillsammans med jämnåriga?
Församlingen har Dagklubb för 3-5 -åringar i Församlingshemmet i Övermalax.
Vi träffas två dagar i veckan, måndagar och torsdagar kl 9-12.

Till Dagklubben, som startar i augusti och följer skolterminerna, kan du anmäla ditt barn per telefon till barnledaren eller kansliet. För medlemmar i Malax församling kostar det ingenting att gå i dagklubben.

Med klubbens verksamhet vill vi ge barnen möjlighet att få höra om Gud och Jesus och det kristna budskapet genom berättelser, lek och sång. Vi ger också barnen sysselsättning som lämpar sig för dess ålder och möjlighet att vidga sitt kunskaps- och erfarenhetsområde i allmänhet, t.ex. genom upplevelser i naturen, kunskap om årstiderna m.m. Barnen lär sig också att fungera i grupp och att ta hänsyn till varandra.

Vi eftersträvar även att vara fysiskt aktiva i samband med våra inne- och utelekar. Vi tränar motoriska färdigheter, övar barnens fin- och grovmotorik i olika sammanhang, t.ex vid sång- och rörelsestunder, pysselaktiviteter o.s.v.