Ekumenisk bön i KH

må 13.7 kl. 18.00

Ekumenisk bön
En ekumenisk bönegrupp träffas vanligtvis första tisdagen i månaden, varannan gång i kyrkhemmet i Yttermalax och varannan gång i Betel, Malaxvägen 85, 66100 Malax..

Vad är ekumenik?
Ekumenik är ett ord som kommer av grekiskans oikoumene, vilket betyder hela världen. Ekumenik betecknar den strävan efter samarbete och samförstånd som pågår mellan olika kristna kyrkor. I Johannes evangelium (17:21) ber Jesus "Jag ber att de alla skall bli ett och att liksom du, fader, är i mig och jag i dig, också de skall vara i oss." Ekumenik kan uppfattas ur två perspektiv: strävan efter Kristi kyrkas synliga enhet respektive enhet i mångfalden.

.

on 27.11 kl. 10.00

Övermalax församlingshem

Träffpunkten

I Malax ordnas Träffpunkten i Församlingshemmet varje onsdag kl 10-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

Onsdagarnas kursprogram:
kl 10-10.30 Kaffe och fri samvaro
kl 10.30-11 Samling och paus
kl 11-12 Dagens program
kl 12-13 Matpaus
kl 13-14 Programmet fortsätter
on 27.11 kl. 14.30

Barnkör i KH

Via rörelsesånger och psalmer lär vi uppleva glädjen att sjunga tillsammans. Varje övning börjar med uppvärmning/uppsjungning och fortsätter med sångövning och gemensamma lekar. Huvudmålet för oss är att ha kul tillsammans och lära oss att sjunga i kör.