Pyhäinpäivän kaksikielinen jumalanpalvelus klo 18 Petalax-TVn kautta ja klo 19 Malax-TV:n kautta

lö 31.10 kl. 19.00
Pyhäinpäivä

Pyhien yhteys

Pyhäinpäivä on sulautuma kahdesta juhlasta, kaikkien pyhien päivästä 1.11. (Festum omnium sanctorum) ja kaikkien uskovien vainajien muistopäivästä 2.11. (Commemoratio omnium fidelium defunctorum.) Siten muistelun kohteena ovat sekä kaikki kristikunnan marttyyrit että muut uskossa Kristukseen kuolleet. Sana pyhä ei kuitenkaan viittaa vain kuolleisiin. Jokainen Kristuksen oma on pyhä. Hän on uskossa osallinen näkymättömästä pyhien yhteydestä. Päivän perinteinen evankeliumi onkin Jeesuksen vuorisaarnan alussa oleva autuaaksijulistus.

Uskontunnustuksen mukaan pyhät muodostavat yhteyden, johon voimme näkymättömästi liittyä.

Kirkko on auki klo 17-19 henkilökohtaista hartautta varten.

Nauhoitettu jumalanpalvelus klo 18 Petalax-TVn kautta ja klo 19 Malax-TV:n kautta, tai www.malaxtv.fi kautta klo. 19.

Kirkkoherra Tomi Tornberg
kappalainen Kristian Norrback
Kanttori Katri lax.

Mukana myös:
Emma Backman, Peter Brunell, Frank Isaksson, Jenni Broo, Kent Gullqvist, Annette Ahlholm ja Lena Smulter.