KPO:n Jouluinen asiakasomistajakonsertti klo 19 kirkossa. Koronapassi mukana.

to 9.12 kl. 19.00
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

Vuoden tauon jälkeen on vihdoin osuuskauppa KPO:n ja Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin jouluisten asiakasomistajakonserttien aika!

Vieraaksi saapuu Suomen suosituimpiin baritoneihin lukeutuva Aarne Pelkonen, joka tulkitsee rakastetuimpia joululaulujamme Maalahden ja Perhon tunnelmallisissa kirkoissa.

Asiakasomistajille lähetetään lisätietoa konserttiohjelmien hausta ym. Yhteishyvä-lehden välissä.

KPO:N JOULUISET ASIAKASOMISTAJAKONSERTIT
MAALAHDEN KIRKOSSA TO 9.12.2021

Sisäänpääsyn edellytyksenä on voimassa oleva koronapassi. Velvollisuus esittää koronapassi koskee 16
vuotta täyttäneitä. Näin voimme tarjota yleisölle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen.

NÄIN LATAAT KORONAPASSIN:
1. Kirjaudu Omakantaan kanta.fi -sivulta omilla verkkotunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
2. Valitse vasemman reunan valikosta kohta Koronatodistus. Löydät linkin todistusosioon myös
Omakannan etusivulta.
3. Avaa koronatodistus painamalla pdf-linkkiä. Jos sinulla on todistus, se avautuu uuteen välilehteen.
4. Tallenna pdf-tiedosto omaan puhelimeesi tai muulle laitteelle tai ota siitä kuvakaappaus. Näin
todistus on sinulla valmiina, kun tarvitset sitä. Voit myös tulostaa todistuksen paperille.

Koronarokotus ei ole ainoa keino saada koronapassia, vaan sen voi saada myös negatiivisella testituloksella
tai sairastetulla koronataudilla. Lisätietoja koronapassin hankkimisesta saa Kanta.fi-palvelusta:

KUN SAAVUT KONSERTTIPAIKALLE:
Valmistaudu esittämään koronapassissa oleva QR-koodi joko puhelimesi näytöltä tai tulosteelta.
Suosittelemme mobiiliversion käyttäjiä tallentamaan koronapassin puhelimeen helposti esitettäväksi (esim.
kuvana), jotta asiointi sujuu nopeasti.

Koronapassi tarkastetaan sisäänkäynnillä. Saavuthan ajoissa paikalle, jotta tarkastamiseen jää aikaa.
Esitäthän pyydettäessä myös kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Koronapassin lukulaite ei kerää eikä tallenna passin haltijan terveystietoja.

Muistathan, että alueellamme on edelleen voimassa vahva kasvomaskin käyttösuositus.

Nautinnollista konserttia!

t. Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri, Osuuskauppa KPO sekä Maalahden seurakunta