KPO:s ägarkundkonsert i juletid kl. 19 i kyrkan. Coronapass uppvisas.

to 9.12 kl. 19.00
Mellersta Österbottens Kammarorkester

Efter en paus på ett år ordnas äntligen handelslaget KPO:s och Mellersta Österbottens Kammarorkesters ägarkundskonserter i juletid igen!

Gäst detta år är Aarne Pelkonen, en av Finlands mest omtyckta barytoner. Pelkonen tolkar våra mest älskade julsånger i Malax och Perho stämningsfulla kyrkor.

Till ägarkunderna skickas mera info, om hur och var man kan lösa ut sina programblad via Samarbete-tidningen.

Arr. Handelslaget KPO och Mellersta Österbottens Kammarorkester

HANDELSLAGET KPO:S ÄGARKUNDSKONSERTER I JULETID
I MALAX KYRKA TO DEN 9.12.2021

För inträde krävs ett giltigt coronaintyg. Skyldigheten att visa upp coronaintyget gäller för
personer över 16 år. På detta sätt kan vi erbjuda en så trygg konsertupplevelse som möjligt.

SÅ HÄR LADDAR DU NER CORONAINTYGET:
1. Logga in på Mina Kanta-sidor via sidan kanta.fi med ditt eget identifieringsmedel, till exempel
bankkoder eller mobilcertifikat.
2. Välj Coronaintyg i menyn till vänster. En länk till intygsavdelningen finns också på ingångssidan till
Mina Kanta-sidor.
3. Öppna coronaintyget genom att klicka på pdf-länken. Om du har ett intyg, öppnas det i en ny flik.
4. Spara pdf-dokumentet i din telefon eller på någon annan enhet, eller ta en skärmdump av intyget.
Du kan också printa ut intyget på papper.

Vaccination är inte enda sättet att skaffa ett coronaintyg, utan det går även att få ett giltigt intyg genom
negativt testresultat eller genom genomliden coronasjukdom. Mera information om hur du införskaffar ett
giltigt coronaintyg fås på Kanta.fi:

DÅ DU ANLÄDER TILL KONSERTPLATSEN:
Förbered dig på att uppvisa coronaintygets QR-kod antingen på skärmen eller som utskrift. Vi
rekommenderar mobilversionsanvändarna att spara coronaintyget så att det snabbt kan uppvisas (t.ex.
som bild/skärmdump), så kontrollen löper i bra takt.

Coronaintyget kontrolleras vid ingången. Anländ i tid, så det finns tillräckligt med tid för kontrollen.
Förbered dig även på att uppvisa ett fotoförsett identitetsbevis.

Coronaintygsavläsaren samlar inte in eller sparar uppgifterna på intyget och kommer inte åt personens
hälsouppgifter med avläsaren.
Kom ihåg att det fortfarande råder en stark rekommendation om användande av munskydd.

Med önskan om en njutningsfull konsert!

ö. Mellersta Österbottens Kammarorkester, handelslaget KPO samt Malax församling