M I N I K L U B B

för barn i åldern 2-3 år i församlingshemmet i Övermalax, fredagar kl 10-12.

Inskolningen sker tillsammans med en förälder eller annan vuxen för de barn som vill det de två-tre första gångerna.

Med Miniklubbens verksamhet vill vi ge barnen möjlighet att höra om Gud och Jesus och det kristna budskapet genom berättelser, sång, lek och andra metoder inom småbarnspedagogiken.

Vi ger också barnen sysselsättning som lämpar sig för dess ålder och möjlighet att vidga sitt kunskaps- och erfarenhetsområde i allmänhet.

Vi ger även de vuxna egen tid till gemenskap om så önskas. Kaffe och te kan kokas i församlingshemmets kök och serveringsutrymmet är fritt fram att användas under tiden era barn vistas i Miniklubben.

Vi informerar om klubbens innehåll med ett nytt månadsbrev som delas ut i slutet av pågående månad.

Ta med: innetossor och mellanmål (inget godis, kex, bulla eller dylikt), extra kläder, regnkläder och stövlar.

Märk kläder, skor, vantar och matlådan.

Vi börjar nästan alltid klubbendagen ute i vår lekpark.

Meddela oss gärna på förhand ifall barnet av en eller annan orsak inte kommer till klubben.

Varmt välkomna och tag kontakt ifall ni funderar på något.

Miniklubbsledare Matilda Hemming
Barn- och familjeledare Teija Flygar, 050-465 2904