Öppen familjeklubb med sopplunch

Församlingens öppna familjeklubb är en föräldra- och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax, tisdagar kl. 9-12.

Varmt välkomna alla barn, föräldrar, övriga vårdare, mor- och farföräldrar, faddrar samt andra vuxna.

Vi umgås med varandra och hittar nya vänner och bekantskaper. Vi leker, sjunger, pysslar, bakar och rör på oss. Innan soppan serveras har vi en gemensam samling med sång och andakt.

Vi äter gemensam sopplunch tillsammans kl. 11-12. Anmälan behövs alltid senast kl. 12 måndagen innan, så att vi kokar rätt mängd soppa! Att äta soppa kostar 2 euro/familj eller frivilligt bidrag. Matallergier bör meddelas!

Ni får fritt välja när ni kommer och när ni åker hem, därmed benämningen "öppen familjeklubb".

Vi kommer att vistas både utom- och inomhus. Ta i beaktande "kläder efter väder".

Välkommen!

Barnledare Michaela Häggman, 050-441 8292
Barn- och familjeledare Teija Flygar, 050-465 2904

AUGUSTI – SEPTEMBER

20.8. Infotillfälle och vi lär känna varandra.

27.8.  Vi bakar morotsscones tillsammans. De nygräddade sconesen avnjuter vi med NALLE PUH-soppa.

3.9. Vi startar dagen utomhus i lekparken. Knackkorvssoppa serveras denna dag.

10.9. Vi startar dagen utomhus och samlas utanför FH. Vi promenerar tillsammans i närmiljön och samlar på höstlöv. Grönsakssoppa serveras denna dag.

17.9.  Vi träffas vid grillkåtan i Pixne. Vi gör en liten skogsutflykt och förundras över växter, djur och vår natur. Idag äter vi egen medtagen lunch. Möjlighet till korvgrillning finns.

24.9. Vi börjar dagen inomhus. Tillsammans ska barnen med sin förälder tillverka en egen ängel, som kan medtagas till familjemässan söndag den 29.9. Sejsoppa serveras denna dag.

Föräldrar och barn
Nalle