T O N Å R S T R Ä F F

För åk 7 och äldre
Församlingshemmet i Övermalax
lördagar kl. 19 - 21

Höstens program för Tonårsträffen.
Ungdomar som kastar pil.

24.8 Glass av frukt och bär
Första träffen. Vi lagar hälsosam glass tillsammans. Träffen avslutas med en mysig andakt och diskussion med kuddar och levande ljus.

21.9 Skattjakt i höstmörkret
Det finns skatter utspridda ute runt om i byn. Ta med ficklampa/pannlampa och reflexväst. Vi träffas i Församlingshemmet kl. 19.00. Träffen avslutas med en mysig andakt och diskussion med kuddar och levande ljus inne i Församlingshemmet.

19.10 Kläd- och prylbytarkväll
Ta med hela och rena kläder och prylar som du inte längre behöver. Sedan får man ta lika många nya kläder och prylar som man hade med. Träffen avslutas med en mysig andakt och diskussion med kuddar och levande ljus.

23.11 Ljusmässa i Kyrkan
Mysig kvällsmässa i Malax Kyrka med levande ljus, sång och musik.

14.12 Julgodis och julpyssel
Vi värmer upp inför julen med lite julmys. Vi lagar hälsosamt och gott julgodis och pysslar lite däremellan. Träffen avslutas med en mysig andakt och diskussion med kuddar och levande ljus.

Ungdomsledare
Malax församling