Övermalax församlingshem

Församlingshemmet

Övermalax Långtået 7, 66140 Övermalax

Övermalax församlingshem Enligt Edvard Köpings ritningar upptimrades församlingshemmet, som togs ibruk 1934. 1985-86 utvidgades och renoverades det enligt ritningar av Arkitektbyrå Gerd Hytönen.
Toalett
Handikapp

Läge på kartan

on 19.6 kl. 10.00

Övermalax Långtået 7, 66140 Övermalax

Träffpunkten

Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

Onsdagarnas kursprogram:
kl 10-10.30 Kaffe och fri samvaro
kl 10.30-11 Samling och paus
kl 11-12 Dagens program
kl 12-13 Matpaus
kl 13-14 Programmet fortsätter
må 19.8 kl. 9.00

Övermalax Långtået 7, 66140 Övermalax

Dagklubben förmiddagsgruppen kl. 9-12

Har Ert barn kommit i den åldern att det gärna vill ha lite extra sysselsättning och vara tillsammans med jämnåriga?
Församlingen har Dagklubb för 3-5 -åringar i Församlingshemmet i Övermalax.
Vi träffas två dagar i veckan, måndagar och torsdagar, i två olika grupper, Grupp I kl 9-12 och Grupp II kl 13-16.

Till Dagklubben, som startar i augusti och följer skolterminerna, kan du anmäla ditt barn per telefon till barnledaren eller kansliet. För medlemmar i Malax församling kostar det ingenting att gå i dagklubben.

Med klubbens verksamhet vill vi ge barnen möjlighet att få höra om Gud och Jesus och det kristna budskapet genom berättelser, lek och sång. Vi ger också barnen sysselsättning som lämpar sig för dess ålder och möjlighet att vidga sitt kunskaps- och erfarenhetsområde i allmänhet, t.ex. genom upplevelser i naturen, kunskap om årstiderna m.m. Barnen lär sig också att fungera i grupp och att ta hänsyn till varandra.

Vi eftersträvar även att vara fysiskt aktiva i samband med våra inne- och utelekar. Vi tränar motoriska färdigheter, övar barnens fin- och grovmotorik i olika sammanhang, t.ex vid sång- och rörelsestunder, pysselaktiviteter o.s.v.