Sockenstugan

Socken

Snickerivägen 1, 66100 Malax

Sockenstugan Sockenstugan strax invid kyrkan byggdes år 1830. Där har varit bl.a. bibliotek, småbarnsskolan och kommunfullmäktiges sessionssal. Sedan 1993 ägs den av församlingen och används numera bl.a för församlingens ungdomsverksamhet.
Toalett

Läge på kartan

Snickerivägen 1, 66100 Malax

Tvåspråkig söndagsskola i Sockenstugan.

I mera än 200 år har man hållit söndagsskola i vårt land. Söndagsskolan är barnens egen gudstjänst, som vill ge gemenskap, bibelberättelser, sång och bön.

Församlingen vill gärna hjälpa er med den andliga delen av ert barns fostran. Det kan vara av en trygghet för ert barn i framtiden, att han/hon har fått uppleva andakt och lärt sig be.

Vi hoppas att tillsammans kunna ge barnen det bästa och rusta dem för livet. Låt oss tillsammans bygga vidare på dopundervisningen.

Söndagsskolan är gratis. Alla barn är hjärtligt välkomna med!
ti 10.12 kl. 18.00

Snickerivägen 1, 66100 Malax