Har du drabbats av sorg? Känner du att dina vänner eller närstående inte riktigt förstår eller räcker till just nu? Då kan en sorgegrupp vara något för dig.

• Malax församling ordnar sorgegrupp på våren för den som förlorat en nära anhörig.
  • En sorgegrupp är en mindre grupp på fem till åtta deltagare, som träffas ett bestämt antal gånger och leds av en diakon och en präst.
  • I gruppen finns det möjlighet att dela med sig av tankar och känslor till andra som är i samma situation och förstår vad det handlar om.​
  • Att vara med i en sorgegrupp är gratis.

Sorg känner vi när vi har förlorat någon som har stått oss nära. Känslorna är ofta starka. Och ibland förvirrande och oväntade.

Stöd i sorg och i kris

Skogsväg

Tag kontakt

Malax församling
Diakonimottagningen är stängd för för fysiska kundbesök till 31.10.2020. Betjäningen sköts under denna tid per telefon och e-post.
Snickerivägen 2
66100 Malax