Välkommen till Bergö, en del av Malax församling!

Bergö kapellförsamling består av samma område som tidigare Bergö församling. På den här sidan hittar du information om den verksamhet och de lokaler som finns just på Bergö. 

Onsdagen den 22.5 kl. 18 sjunger vi allsång i församlingshemmet till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

Medverkande: Bergö kyrkokör, Tobias Salonsaari (solosång), Peter Brunell, Andakt: Cay-Håkan Englund.

Varmt välkomna!


_ _ _

GUDSTJÄNSTUTMANING 2024

För andra året i rad ordnar Bergö kapellförsamling en gudstjänstutmaning. Med utmaningen vill församlingen lyfta fram att gudstjänsten är själva hjärtat i församlingens liv – utan gudstjänst är vi ingen församling längre.

På insidan av denna blankett hittar ni ett antal utmaningar. Fyll i datum allteftersom ni deltar i en gudstjänst eller utför något av de andra uppdragen. Du kan också ta ett foto av blanketten och skriva i datum elektroniskt direkt på din telefon.

Alla som samlar minst tio uppdrag deltar i utlottningen av ett presentkort á 80 € till valfri butik i Bergö/Malax/Vasa. Vinnaren dras på kyrkglöggen efter gudstjänsten på första advent 1.12.24.

Fyll i och lämna in blanketten till församlingspastor Cay-Håkan Englund eller kyrkvaktmästare Linda West senast 25.11.2024. Man kan också delta genom att skicka ett foto av deltagarsidan till Linda, tfn 0509110424.

Nytt för i år är att du kan lämna in mera än en blankett. Om du klarat av 10 uppdrag kan du börja på nytt med en ny blankett. På så sätt kan du öka dina chanser att vinna utlottningen

Observera att barn och ungdomar förutom att delta i utlottningen av presentkortet också kan vinna ett gemensamt pris. För att vinna det gemensamma priset krävs att minst 10 barn/ungdomar klarar utmaningen.

Man behöver inte vara medlem i församlingen eller bosatt på Bergö för att få delta i utmaningen. Och man behöver inte delta i gudstjänster just i Bergö kyrka, alla gudstjänster är lika bra.

VÄLKOMMEN MED, VI SES I KYRKAN!!

Hälsar Kapellrådet

_ _ _