Suomeksi

Jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset voimassa olevat rajoitukset

Seurakuntia kehotetaan noudattamaan aluehallintovirastojen määräyksiä sekä yleisötilaisuuksien järjestämistä koskevien velvoitteiden että niitä koskevien suositusten osalta. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Vaasan sairaanhoitopiirin kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 10 henkilöä. Määräys on voimassa 31.12.2020.

Kokoontumisissa edellytetään hygienia- ja turvaväliohjeiden noudattamista. Kasvomaskin käyttöä suositellaan myös kirkoissa ja muissa uskonnollisten yhteisöjen tiloissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää.

Piispat suosittavat myös, että jumalanpalveluksia välitetään edelleen seurakuntalaisille verkon välityksellä.

Perheen kirkollisen toimituksen jälkeen järjestämä kaste- tai hääjuhla tai muistotilaisuus on yksityistilaisuus. Vastuu yksityisen tilaisuuden toteutuksesta sekä kodeissa tai muissa yksityistiloissa toteutettavista kirkollisista toimituksista on tilaisuuden järjestäjällä. Yksityistilaisuuksien enimmäisosanottajamääräksi viranomaiset suosittelevat max. 10 henkilöä.

Psalmissa 23:
Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa,

en pelkäisi mitään pahaa,

sillä sinä olet minun kanssani.

Sinä suojelet minua kädelläsi,

johdatat paimensauvallasi.

Seurakunnan suomenkielinen toiminta:

Perjantai 25.12.2020
Jouluaamun Jumalanpalvelus klo 9 live Maalahden-TV:n kautta.

Keskiviikko 6.1.2021
Loppiainen. Kauneimmat Joululaulut klo 18 live Maalahden-TV:n kautta. Kauneimmat joululauluvihkot löytyy kaupoista S-market, Sale ja Stenco. Tiernapojat esiintyy.

Lauantai 6.2.2021
Hirvenlihakeittoa myydään kotiin, Yhteisvastuun hyväksi, klo 11-14 tai niin kauan kuin keitto riittää. Osta kotiin 8 euroa/litra.

Sunnuntai 7.2.2021
Kynttilänpäivän Jumalanpalvelus
klo 12 seurakuntakodissa. Eläkeliiton kirkkopyhä. Kirkkokahvit.

Tilaa tarvittaessa taksikulj. päivää ennen, 050-5110025

Infolehti 1.12.2020 - 31.1.2021

Raamattu ja muut kirjat

Diakonian vastaanotto on suljettu

Suosituksen mukaan diakonian vastaanotto on toistaiseksi suljettu. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Diakoni Anne Bjurbäck
anne-christine.bjurback@evl.fi

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu klo 10-11 Sockentupassa.

Ljusgloben i kyrkan

Kaste ja Kummit