TILAA VIRKATODISTUS

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisterin (14.5.2020 alkaen) tehtävänä on ylläpitää seurakuntien kirkonkirjoja ja laatia virkatodistuksia.

Keskusrekisterin Vaasan aluetoimisto löytyy Vaasan seurakuntayhtymän tiloista, Koulukatu 26-28. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Pietarsaaren aluetoimisto löytyy Pietarsaaren ydinkeskustan lähellä, Ebba Brahen Puistikko 2. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteriin kuuluvat seurakunnat ovat: Agricola svenska, Bergö, Borgå svenska domkyrko-,  Jakobstads svenska, Korsholms svenska, Korsnäs, Kristinestads svenska, Kristiinankauppungin suomalainen, Kronoby, Kvevlax, Larsmo, Malax, Nykarleby, Pedersöre, Petalax, Pietarsaaren suomalainen, Replot, Sibbo svenska, Solf, Vasa svenska ja Vörå seurakunnat.

Huom! Virkatodistus ja sukuselvitystilaukset Kristiinankaupungin suomalainen ja Sibbo svenska seurakuntien osalta tilataan vielä kyseisen seurakunnan kautta

Tilaa virkatodistus

Yksityishenkilöt tilaa virkadodistus tämän linkin kautta Tilaa virkatodistusÖppna länk i ny flik

Organisaatiot tilaa virkatodistus tämä linkin kautta Tilaa virkatodistusÖppna länk i ny flik