Gudstjänst i Malax kyrka kl. 10

sön 9.6 kl. 10.00 – 11.00
3 sö efter pingst

Kallelsen till Guds rike

Texternas centrala tema är kallelsen till Guds rike och vårt svar på denna kallelse. Uppgifterna och lockelserna i det jordiska livet kan hindra oss att ta emot den kallelse som Jesus ger oss. Om man tvekar och dröjer kan tillfället gå förbi.

Liturg: Tuomas Toivonen, Predikant: Tuomas Toivonen, Kantor: Katri Lax, Kyrkvaktmästare: Marlene Östersund, Kollekt: Finska Missionssällskapet r.f.
- Utbildning är den nyckel som gör det möjligt för ungdomar att skaffa sig ett arbete och ta sig ur fattigdom. Den gåva du ger idag kommer Finska Missionssällskapet att använda för grundskol- och yrkesutbildning för ungdomar runtom i världen. Din gåva bidrar särskilt till att flickor i Pakistan och flickor från ursprungsbefolkningen i Bolivia får möjlighet att gå i skola. Tack för ditt bidrag!
.
  • Gudstjänster och samlingar Gudstjänster och samlingar